Tietosuojakaytäntö

Mikäli rekisteröidyt yksinyrittäjksi, rekisteröintilomakkeella sinulta kysytään ja rekisteröintitietoihin tallennetaan tunnistustiedot (sähköpostiosoite/salasana). Kun rekisteröidyttyäsi luot Yksinyrittäjän Tietosivun, niin Tietosivun luonnin yhteydessä sinulta kysytään tiedot, jotka haluat julkaista palvelussa. Tietosivun pakollisia henkilötietoja ovat yrittäjän etu- ja sukunimi. Kaikki Tietosivulle kirjaamasi tiedot julkaistaan palvelun verkkosivuilla. Voit muuttaa kirjaamiasi tietoja koska tahansa kirjautumalla palveluun. Rekisteröintitietoja tai Tietosivun tietoja ei käytetä suoramarkkinointiin eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.

Rekisteriä ja henkilötietojen käsittelyä koskevissa asioissa voit ottaa yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info( at )msnettikoodi.fi.

Automaattisesti tallennettavat tiedot

Käytämme kolmannen osapuolen mainosyrityksiä mainosten näyttämiseen verkkosivuston vierailijoille. Nämä yritykset saattavat käyttää käynneistäsi tässä ja muissa verkkosivustoissa saatuja tietoja (ei kuitenkaan nimeä, osoitetta, sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa) voidakseen näyttää sinua kiinnostavien tuotteiden ja palveluiden mainoksia.